Dele påloggingsdetaljer for My Kaspersky via en lenke

Hvis du har kjøpt et abonnement på flere enheter for Kaspersky-appen, kan du generere en personlig lenke for å installere Kaspersky. på datamaskinen eller andre enheter. Kontoopplysningene dine overføres automatisk til den nye enheten.

Listen over tilgjengelige plattformer og enhetstyper avhenger av ditt abonnement. For å se plattformene og enhetstypene som er tilgjengelige for deg, gå til nedlastingsseksjonen på My Kaspersky-nettstedet.

For å installere Kaspersky-appen på den andre enheten:

1. I Profil delen av Kaspersky-appen, trykk Beskytte.

Koblingen opprettes av My Kaspersky-tjenestene og inneholder viktige parameter for autentiseringen din. Du må ikke sende din personlige kobling til noen andre, da dette kan føre til at dine opplysninger kommer på avveie.

2. På skjermen som vises, trykker du på Send kobling

Et systemvindu med alternativer for deling via lenke vises.

3. Åpne lenken på enheten du ønsker å installere Kaspersky-appen på.

Nå kan du laste ned appen, og deretter blir du automatisk logget på My Kaspersky-kontoen din.